SÄÄNNÖT:

Ilmoittautuminen oppilaaksi

Ilmoittautuminen tehdään kirjallisesti joko sähköpostilla osoitteeseen j.kirjonen@balettiakatemia.fi tai postitse osoitteeseen Helsingin Balettiakatemia,
 Rahakamarinportti 3 A 00240 Helsinki.

Alle 18-vuotiaan oppilaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan allekirjoitus tai Sähköpostilla huoltajan ilmoitus lapsen osallistumisesta tunneille ja muuhun koulun toimintaan.

lmoittautuminen on sitova ja koskee koko syys -ja kevätlukukautta. Akatemia ei palauta maksuja oppilaan lopettaessa koulutuksen kesken syys - tai kevätlukukauden.

 

Ilmoittautuminen tunnille (10 kerran korttilaiset)

Tunnille tulee ilmoittautua viimeistään 24h ennen tunnin alkua, sillä jos ilmoittautuneita on vähemmän kuin 6, ei tuntia pidetä. (Hyvitystunti mahdollisuus 1kk).

Jo tehty ilmoittautuminen tulee peruuttaa 24 tuntia ennen tunnin alkua. Jos oppilas ei ole peruuttanut tuntia ajoissa, luetaan tunti käytetyksi.

 

Maksaminen 

Kurssimaksut tulee suorittaa aina ennen harjoituksien alkua Balettiakatemian tilille. Viestikenttään oppilaan nimi sekä tunti. Kurssimaksujen eräpäivä on kunkin kuukauden 1. päivä. Kuukausimaksujen muuttaminen itsenäisesti ei ole sallittua ja johtaa hyvitysoikeuden raukeamiseen. Oppilas on hyväksynyt ilmoittautuessaan Balettiakatemian säännöt. Muutokset tunteihin tehtävä 14 vuorokautta ennen uutta alkavaa kuukautta sähköpostilla Balettiakatemialle.

Balettiakatemian tilinumero: OP-pankki, FI5657800720411912. 

 

Poissaolojen hyvitys


Balettiakatemia antaa oppilaalle mahdollisuuden tilapäisten poissaolojen hyvitykseen etu- tai jälkikäteen tunneilla, joilla on tilaa (samantasoiset tai alemmantasoiset tunnit). Hyvitysoikeus on voimassa kuukauden ajan poissaolosta. Hyvityksiä ei voi jatkaa kesän yli. Näin ollen kevätkauden hyvitystunnit tulee tehdä toukokuun loppuun mennessä. 

Tiiviskursseihin ei sisälly hyvitysoikeutta. Tiiviskursseilla ei voi käydä hyvittämässä lukujärjestystunteja.

Hyvitysoikeus raukeaa, mikäli oppilas on peruuttanut tunteja. Oppilaan tulee olla kirjautuneena varaamilleen tunneille. Korvausoikeus säilyy kun alkavalle uudelle kuukaudelle varaamanne tunnit on maksettu.

Korvausoikeus loppuu joulukuun loppuun ja alkaa uudestaan tammikuun alussa ja kestää toukokuun loppuun. 

 

Ilmoittautumisen peruuttaminen

Ilmoittautumisen peruutus tehdään aina kirjallisesti joko sähköpostilla tai kirjeellä. Pidätämme aina maksetusta ilmoittautumisesta 50€ toimisto/järjestelykuluja. Opintomaksunsa kuukausittain maksava oppilas voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 päivää ennen kunkin kuukauden alkua.
 Opintomaksunsa lukukausittain maksava oppilas voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 päivää ennen lukukauden alkua.
 EK-oppilaat sitoutuvat koko syys -ja kevätlukukaudeksi. Näin ollen maksuvelvollisuus kestää kevätlukukauden loppuun saakka.

Tiiviskurssin tai leirin voi peruuttaa 7 päivää ennen kurssin / leirin alkamispäivää. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista veloitetaan 50 % kurssin / leirin hinnasta. Peruutukset ovat mahdollisia vain lääkärintodistuksella. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin / leirin alettua. 
Veloitus 100%

Yksittäistä oppituntia ei voi perua vaan oppilas hyvittää sen käymällä muilla tunneilla.
 Kurssin/leirin aikana tapahtuva väliaikainen sairastuminen ei oikeuta maksujen palautukseen. Jos oppilas on aloittanut kurssin, katsotaan oppilaan osallistuneen kurssille ja peruutuksesta veloitetaan 100%. Lääkärintodistuksella veloitetaan 80% kurssin/leirin hinnasta.

 

Yleistä

Opettajalla on oikeus siirtää oppilas sopivan tasoiselle tunnille
.

Tapaturmien välttämiseksi opettaja voi kieltää myöhästyneeltä oppilaalta pääsyn tunnille
.

Helsingin Balettiakatemialla on oikeus käyttää tunneilla, oppilasnäytöksissä ja kursseilla kuvaamaansa materiaalia Balettiakatemian esitteessä, opetuksessa, www- sekä facebook -sivuilla. Kaikki julkaisemamme materiaali on tarkoin valittua emmekä julkaise sopimatonta materiaalia missään muodossa.

Akatemian ulkopuolisiin esityksiin Pro -oppilaiden tulee aina kysyä lupa. Pro -oppilaat eivät saa esiintyä ilman lupaa toisten koulujen esityksissä.

Akatemia vuokraa esiintymispukuja 30-50€ kerta / Pro -oppilas.

Pro -oppilaat saavat käydä aamutunneilla 5€ korvausta vastaan.

Akatemian ulkopuolisille tunneille ja kursseille tulee aina kysyä lupa.

 

Alennusryhmät 

Perhealennus -10% (myönnetään yhdelle perheenjäsenelle)

Ammattilaisalennus (Temen jäsenet)

Kausimaksajan alennus -10% Esim. jos maksat koko kevätlukukauden maksut kerralla, saat 10% alennuksen.

 

Balettiakatemian korvausvelvollisuus


Oppilas saa tapaturmasuojan ottamalla itse henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen
 sekä vahinkovakuutuksen. Balettiakatemia ei vastaa turhasta tunnille tulosta ellei tunnille ole ilmoittauduttu ja jollei paikkansapitäviä puhelinnumeroita ole ilmoitettu Balettiakatemialle
. Balettiakatemia ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista eikä arvoesineistä. Balettiakatemia ei ole korvausvelvollinen tapaturma/ vahinko tapauksissa. Oppilaat hyväksyvät ja sitoutuvat sääntöihin ilmoittautuessaan Akatemian oppilaiksi.

 

Muutosoikeus


Balettiakatemialla on oikeus listahintojen muutoksiin ilmoittamalla kotisivuilla muutoksesta neljä viikkoa ennen sen jakson alkua, jolloin muutos astuu voimaan. Oppilas, joka ei hyväksy maksumuutosta voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 päivää ennen uudella hinnalla alkavan jakson alkua.
 Balettiakatemia pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin.